Muut palvelut

Etusivu / Muut palvelut

Akkumyynti

Olemme aloittaneet myymään akkuja Ikaalisten seudulla. Meiltä löytyy laitteet, joilla voimme tarkastaa akkujen kuormituksen. Voimme vaihtaa akut myös siten, että autossa säilyy kaikki muistissa olevat tiedot, eikä virta katkea vaihdon yhteydessä, sillä autonne pysyy virroissa koko vaihtoprojektin ajan. Palvelemme Ikaalisissa Kaivontekijänkadulla, mutta tarpeen vaatiessa tulemme myös paikanpäälle missä apua tarvitaan. Apu on vain puhelinsoiton päässä, milloin tahansa.

Kameravalvontalaitteet

Toimitamme tallentavat kameravalvontalaitteet työkoneisiin. Usein työkoneet jäävät työmaalle ilman valvontaa. Kasvua on havaittavissa ilkivallan sekä varkauksien myötä. Valvontakamerajärjestelmämme tekevät vaikutuksen lyömättömällä suorituskyvyllä ja pienillä tilavaatimuksilla. Paras mahdollinen suojaus taataan jatkuvalla kuvatallenteella.

Merkittäviä etuja ovat ilkivallan aiheuttamien vahinkojen väheneminen ja tehokas ilkivallan ehkäisy. Laajasta kameravalikoimastamme löytyy monta eri kameratyyppiä kuten erikokoisia Dome valvontakameroita, etu- ja peruutuskameroita sekä erikoiskameroita tarkkojen kasvokuvien tallentamiseen.

Kamerajärjestelmä tarjoaa:

  • Turvallisuuden paranemisen (suoja)
  • Pienemmän ennaltaehkäisyn tarpeen
  • Tapahtumien selvittämisen
  • Dokumentoinnin
  • Valvontakuvien etäkatselu mahdollisuuden

Kysy lisää ja pyydä tarjous.