Keskusvoitelujärjestelmät

Etusivu / Keskusvoitelujärjestelmät / Keskusvoitelujärjestelmät

Raasm rasvari – luotettava laadukas keskusvoitelujärjestelmä


Toimimme jälleenmyyjänä Raasm keskusvoitelujärjestelmille ja toimitamme valmistajan muita erilaisia voitelutarvikkeita. Raasm valmistaja on hyväksytty toimittajiksi myös monille suurille konevalmistajille, luotettavuutensa ja toimitusvarmuutensa johdosta. Kymmenien vuosien kokemus voitelujärjestelmien kehittäjänä ja toimittajana takaavat edustamiemme tuotteiden laadun ja toimintavarmuuden myös pohjoisissa olosuhteissa. Edustamiemme tuotteiden valmistajat ovat yksityisomistuksessa olevia yrityksiä, jotka ohjaavat suuren osan tuotoistaan suoraan tuotekehitykseen. Tämän toimintamallin ansiosta keskusvoitelujärjestelmä eli rasvari pitää edistyksellisen etumatkansa muihin valmistajiin verrattuna. Keskusvoitelujärjestelmä myös suunnitellaan ja valmistetaan täysin yrityksen sisällä EU:n alueella, ja jokainen osa testataan erikseen. Näin voidaan taata, että valmistettu rasvari on todella laadukas, ja täyttää sille asetetut vaatimukset.

Keskusvoitelujärjestelmä on kehitelty toimimaan arktisissa olosuhteissa ja niitä on testattu ja kehitetty olosuhteissa, jotka ovat jopa arktisemmat kuin Suomessa. Tämä takaa toimivuuden Suomen olosuhteissa ja rasvari pystyy käyttämään jopa tavallista NLGI 2# luokan vaseliinia. Järjestelmä on saanut suuren suosion juuri toimintavarmuuden ja huoltovapauden vuoksi. Festelan Oy:ltä löydätte myös kaikki voiteluun tarvittavat komponentit ja laitteet, sekä niihin liittyvät tuotteet. Myös erilaiset täyttölaitteet. Katso yhteystiedot, soita ja kysy lisää!

Rasvari, joka kestää vertailun kilpailijoihin

  • Säätömahdollisuuksia on pelkästään pumpussa lukuisia ja jakajilla saadaan selvästi tarkemmin oikea määrä rasvaa kohteeseen. Suurimpana etuna pidämme kuitenkin ammattitaitoista asennuspalvelua, sekä erittäin laadukkaita tuotteita.
  • Säiliö on läpinäkyvä, eli rasvamäärän tarkkailu on visuaalisesti helppoa. Pumpun runko on metallia. Kehityksessä on vertailtu muiden valmistajien ominaisuuksia ja Raasm onkin kehitelty siten että on valittu vain parhaimmat ratkaisut. Pumppuun on mahdollisuus saada myös alarajahälytin, joka ilmoittaa kun on aika lisätä vaseliinia.

Soita tai tule käymään niin keskustellaan ja toteutetaan juuri Teille oikeanlainen keskusvoitelujärjestelmä.

Keskusvoitelujärjestelmä on tärkeä osa kunnossapitotekniikkaa, jolla ylläpidetään tuotantolaitteiden tuotantokykyä. Raasm tekniikalla voidaan estää suuret vauriot sekä tuotannon seisokit.

Kattava valikoima takaa aina oikean toteutuksen teollisuuteen ja liikkuvaan kalustoon.

Tehokkaan voiteluautomaation rooli on selkeästi kolmijakoinen.

1. Rasvari varmistaa, että jokainen järjestelmään kytketty voitelukohde saa oikean määrän oikeanlaatuista voiteluainetta oikein annosteltuna ja säännöllisin väliajoin.

2. Estää epäpuhtauksien, veden, pölyn ja korroosiota aiheuttavien ainesosien tunkeutumisen voitelukohteisiin.

3. Oikein toteutettuna parantaa työturvallisuutta ja vapauttaa henkilöresursseja tärkeimpiin työtehtäviin.